Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az influenza egyik legsúlyosabb szövődménye lehet a tűdőgyulladás

A dohányosok még veszélyeztetettebbek

Tévhit, hogy a tüdőgyulladás ma már veszélytelen, antibiotikumokkal könnyedén gyógyítható betegség. Kevesen tudják, de valójában ez a betegség a 10. leggyakoribb halálok világszerte.

 influenza tünetei influenza vírus influenza járvány influenzaszerű megbetegedés influenza fertőzés influenzás megbetegedés influenzaszezon ingyenes oltás influenzavírus influenzajárvány dohányzás

0
2015. február 20.
Tovább

Védőoltás gyermekeknek?

Az influenza két életkorban - csecsemő és idős korban - igen jelentős fertőzés, mivel ebben a két korcsoportban, valamint a krónikus betegségben szenvedőkben, jelentős a szövődmények kialakulásának kockázata. Ebben a cikkben a kisgyermekek influenza fertőzésének jellemzőiről és a megelőzés lehetőségeiről szeretnénk beszélni.

Dr. Mészner Zsófia OGYEI influenzaszezon ingyenes oltás influenzafertőzés járvány influenza megekőzés tünetek

0
2014. január 31.
Tovább

Bármikor kitörhet a járvány

Napokon belül kitörhet az influenzajárvány, negyedével többen betegek, mint múlt héten. Rengetegen mennek ilyen panaszokkal orvoshoz, tele vannak a rendelők. Mivel a vírus legkönnyebben utazás közben terjed, ezért most többször fertőtlenítik a vonatokat, és beoltják a pályaudvarokon, reptereken dolgozókat.

0
2014. január 30.
Tovább

Az influenza elleni oltásról

0
2014. január 28.
Tovább
Szakmai partnereink
Partnereink

Social Media Share