Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Takarítással a fertőzések ellen

Influenzajárvány idején és azokban a hónapokban, amikor jó esély van rá, hogy elkapjunk egy kiadós náthát a betegség ellen a tisztaság az egyik legfontosabb fegyverünk. Azonban nem csak a személyes higiéniára kell ilyenkor fokozottan ügyelni, hanem környezetünk, használati tárgyaink tisztaságára is!


influenza megelőzés takarítás fertőtlenítés tisztítószerek

0
2018. március 29.
Tovább

Ezeket egyed és elkerülöd a fertőzéseket!

Az egészséges táplálkozás a téli időszakban különösen fontos, mert segítségével támogathatjuk az immunrendszer megfelelő működését, ezáltal könnyebben elkerülhetőek a vírusos megbetegedések. Törekedjünk rá, hogy étrendünk változatos legyen, mind az alapanyagok, mind az elkészítési mód tekintetében. Az egyhangú étrend hosszú távon akár a megfelelő tápanyag-ellátottságot is veszélyeztetheti.

powered by Typeform

0
2018. március 12.
Tovább

Influenza ellen antimikrobiális légfrissítő

Az influenza vírussal szemben nem csak alapos kézmosással kell védekeznünk, hanem a lakásunk levegőjének rendszeres frissítésével is. A gyakori szellőztetés mellet a kórokozók elszaporodásának megakadályozásában hatékonyan segíthetnek nekünk ilyenkor az antibakteriális hatású illóolajok és légfrissítő spray-k.

0
2018. február 19.
Tovább

Hogyan előzheted meg az influenzát? - Kedvenceid válaszolnak

Tudod mik az influenzavírus megelőzésének legegyszerűbb módjai? Ha te is hasznát vennéd néhány jó tanácsnak, akkor nézd meg a Vitamin Water által készített videót, amiben az Animal Cannibals, Sifter Tímea és Keszthelyi Rita mondja el neked, hogy milyen pofonegyszerű technikákkal tudod az influenzajárvány idején is megőrizni az egészségedet.

0
2018. február 15.
Tovább

Immunerősítő élelmiszerek - Dietetikus tanácsával

A tél végére gyakran előfordul, hogy lemerülnek szervezetünk vitamin- és ásványi anyag raktárai. Amikor immunerősítő élelmiszerekről ejtünk szót, ásványi anyagokban, vitaminokban, antioxidánsokban bővelkedő nyersanyagokra, élelmiszerekre kell gondolnunk.

 influenzafertőzés SPAR C-vitamin D-vitamin influenza megelőzés immunerősítés influenza antioxidáns zöldség gyümölcs

0
2016. március 03.
Tovább

Már kérhető a védőoltás a háziorvosoknál

A háziorvosoknál már elérhető az influenza elleni oltóanyag, vagyis a vírussal szembeni a leghatékonyabb védekezési mód - közölték az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) Országos Tisztifőorvosi Hivatala és az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) közös budapesti sajtótájékoztatóján 2015. november 12-én csütörtökön.

 ÁNTSZ Dánielisz Ágnes OEK influenzafertőzés WHO kézmosás influenzaoltás járvány influenza megelőzés oltás

0
2015. november 13.
Tovább

Amit feltétlenül tudni kell az influenzáról

Az Országos Epidemiológiai Központ legfrissebb jelentése szerint hivatalosan is járvány van, ám még mindig nincs késő minél többet megtudni a betegségről és a megelőzésről. Íme néhány alapvető dolog, amit az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szakértői szerint mindenképp tudnunk kell.

0
2014. február 13.
Tovább

Lassan, de növekszik az influenzaszerű megbetegedések száma

Az Országos Epidemiológiai Központ adati szerint Győr-Moson-Sopron megyében mérték a legtöbb megbetegedést, Pest és Bács-Kiskun megye után.

OEK influenzaszezon influenzafertőzés ANTSZ járvány influenza megelőzés

0
2014. február 03.
Tovább

Itt az influenza? Ismerd fel!

Az influenza az influenzavírusok által okozott légúti betegség. A legjellemzőbb tünetek: láz, fejfájás, köhögés, torokgyulladás, ízületi illetve izomfájdalom, és általános levertség, fáradékonyság, bár nem minden fertőzöttnél jelentkeznek a felsorolt tünetek.

tüdőgyulladás betegség levertség tünetek fejfájás megelőzés láz influenza szepszis járvány köhögés torokgyulladás fáradékonyság agyvelőgyulladás hidegrázás ECDC izom fájdalom

0
2014. január 29.
Tovább
Szakmai partnereink
Partnereink

Social Media Share