Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Látogatási tilalom a kórházakban

Mióta hazánkat is elérte az influenza járvány, egyre több egészségügyi intézményben rendelnek el látogatási tilalmat. A kórházakban kezelt betegek sokkal fogékonyabbak a vírusfertőzésre, így ezeken a helyeken könnyebben terjed az influenza.

influenza vírus influenza járvány influenzaszerű megbetegedés influenza fertőzés ÁNTSZ látogatási tilalom influenza kórház nátha

0
2014. február 24.
Tovább

A helyes kézmosás alapszabályai

A mindennapi tevékenységek során az emberi test állandóan szennyeződik. A külső környezettel közvetlenül érintkező bőrfelszínek közül a kéz bőre a legszennyezettebb, így a legfertőzőbb is.

influenzafertőzés ÁNTSZ influenzavírus kézmosás influenzajárvány influenza nátha

0
2014. február 13.
Tovább

Lassan, de növekszik az influenzaszerű megbetegedések száma

Az Országos Epidemiológiai Központ adati szerint Győr-Moson-Sopron megyében mérték a legtöbb megbetegedést, Pest és Bács-Kiskun megye után.

OEK influenzaszezon influenzafertőzés ANTSZ járvány influenza megelőzés

0
2014. február 03.
Tovább

Bármikor kitörhet a járvány

Napokon belül kitörhet az influenzajárvány, negyedével többen betegek, mint múlt héten. Rengetegen mennek ilyen panaszokkal orvoshoz, tele vannak a rendelők. Mivel a vírus legkönnyebben utazás közben terjed, ezért most többször fertőtlenítik a vonatokat, és beoltják a pályaudvarokon, reptereken dolgozókat.

0
2014. január 30.
Tovább
123
»
Szakmai partnereink
Partnereink

Social Media Share