Selena Gomez és a gyömbér – Ki érti ezt a fura szokást?

A sztárok hóbortjait már megszoktuk, és tudjuk, hogy ezek közül nagyon sok kifejezetten a közönségnek szól, és csak azért csinálják, hogy rájuk figyeljen a média. Selena Gomeznek azonban van egy nagyon furcsa szokása, ami nem üres sztárallűr, hanem olyan valami, amit érdemes lenne eltanulnunk tőle!

0
2017. december 12.
Tovább

Aromaterápiával a hideg ellen

A hűvös idő beköszöntével hajlamos úgy érezni, hogy a napja rosszul sikerült. Szerencsére van rá ellenszer: egy forró, illatos fürdő, a félhomályos fürdőszoba magányában.

0
2017. november 07.
Tovább

Lassan lecseng az influenzajárvány – de védekezni egész évben kell!

Idén a legtöbben január utolsó hetében fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz, majd ezt követően fokozatosan csökkentek az ilyen jellegű megbetegedések, március közepére pedig a járványküszöb alá esett a statisztikák szerint az influenzás paciensek száma.

0
2017. április 03.
Tovább

Egy gyógyszerész az influenzáról és a megfázásról

0
2017. március 27.
Tovább

Vitaminok – immunrendszerünk hathatós támogatói

Az influenza súlyos vírusfertőzés, amely időről időre nagy járványokban is támadhat. A betegség megelőzésében vagy a már kialakult fertőzés enyhébb lefolyásában nagy szerepe van immunrendszerünknek. Kiegyensúlyozott immunrendszerrel gyorsabban útját állhatjuk a kórokozóknak.

0
2017. március 17.
Tovább

„Ételed legyen orvosságod, orvosságod legyen ételed.”

Az egészséges élet − szervezetünk optimális működésének − alapja az egészségtudatos életmód, amely egészséges étrend mellett rendszeresen végzett mozgást is feltételez.

0
2017. március 03.
Tovább

Figyelmes és szakszerű segítség az influenza megelőzéséhez

15 millióan keresik fel évente a BENU Gyógyszertárakat

0
2017. február 17.
Tovább

Csökken a már 6. hete tartó influenzajárvány

Orvosi jelentések alapján végzett becslés szerint 2017. február 6-12 között az előző héthez viszonyítva országosan 30%-kal csökkent (66 200 fő volt) az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma, a járvány egy része azonban még hátra van.

0
2017. február 16.
Tovább

Influenza, nátha, megfázás

Sokan közülünk nem tudják pontosan megkülönböztetni ezt a három fogalmat.

0
2017. február 15.
Tovább

Tippeljen melyik a legjobb vitamin az influenza ellen!

influenza vitamin

Az elmúlt héten másfélszeresére emelkedett az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) jelentése szerint az influenzás tünetekkel orvoshoz forduló betegek száma.

0
2017. február 10.
Tovább
Szakmai partnereink
Partnereink

Social Media Share