Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idén is útjára indult az országos influenzaellenes kampány

Idén is útjára indult az országos influenzaellenes népegészségügyi kampány, amelynek részeként február 5-én a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára és az Országos Közegészségügyi Intézet főigazgató helyettese a Nyugati pályaudvar Királyi várótermében tartott sajtótájékoztatót "Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!" címmel. A kormány képviselői a helyszínválasztással azt kívánták hangsúlyozni, hogy a MÁV és a hozzá hasonló állami nagyvállalatok fontos szerepet játszanak a különféle járványhelyzetek kialakulásának megelőzésében, és az ezzel kapcsolatos általános tájékoztatásban is.

0
2018. február 08.
Tovább

Már halálos áldozatai is vannak az influenzajárványnak

0
2018. február 01.
Tovább

Fejér és Pest megyében kitört az influenzajárvány

Az ÁNTSZ közlése szerint a figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentése alapján 2018. január 15 - 21. között az előző héthez képest 32,7%-kal többen, számszerint 16 850 fő fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. Ez azt jelenti, hogy az országos morbiditás átlépte a járványküszöböt, így hazánkban hivatalosan is kezdetét vette az influenzajárvány.

0
2018. január 24.
Tovább

Így állítsd meg az influenzát – 10 hasznos tipp a mindennapokra

Az influenza világméretű járványokért és emberek százmillióinak halálért felelős vírus, amely ellen nagyon sokáig nem találta a megfelelő védekezést az emberiség. Ma már eléggé kiismertük ezt a kórokozót, és tudjuk, hogy mik azok a hétköznapi praktikák, amivel távol tarthatjuk magunktól. Ha ezeket használod, jó eséllyel egészségesen megúszod a következő influenzajárványt is!

0
2018. január 23.
Tovább

Az utolsó hetekben vagyunk,  kérje az influenzaellenes védőoltást!

via GIPHY

Az előrejelzések szerint a megszokotthoz képest nem késik az év eleji influenzajárvány.

0
2018. január 18.
Tovább

Átstartol felettük az influenza

Speciális légszűrő berendezéseket is bevetnek a légiforgalmi irányítás biztosítására

0
2018. január 08.
Tovább

Malaca legyen, ne influenzája!

Hogy lesz-e szilveszterkor telitalálatos szelvény a lottón nem lehet megjósolni, az viszont már egészen biztosan látható előre, hogy a jövő év elején kiadós influenzajárványra számíthatunk.

0
2017. december 26.
Tovább

Selena Gomez és a gyömbér – Ki érti ezt a fura szokást?

A sztárok hóbortjait már megszoktuk, és tudjuk, hogy ezek közül nagyon sok kifejezetten a közönségnek szól, és csak azért csinálják, hogy rájuk figyeljen a média. Selena Gomeznek azonban van egy nagyon furcsa szokása, ami nem üres sztárallűr, hanem olyan valami, amit érdemes lenne eltanulnunk tőle!

0
2017. december 12.
Tovább

Aromaterápiával a hideg ellen

A hűvös idő beköszöntével hajlamos úgy érezni, hogy a napja rosszul sikerült. Szerencsére van rá ellenszer: egy forró, illatos fürdő, a félhomályos fürdőszoba magányában.

0
2017. november 07.
Tovább

Lassan lecseng az influenzajárvány – de védekezni egész évben kell!

Idén a legtöbben január utolsó hetében fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz, majd ezt követően fokozatosan csökkentek az ilyen jellegű megbetegedések, március közepére pedig a járványküszöb alá esett a statisztikák szerint az influenzás paciensek száma.

0
2017. április 03.
Tovább
Szakmai partnereink
Partnereink

Social Media Share